Soms wil je iets weten over Li-La-Lotus en mijn manier van werken. Hieronder kun je de antwoorden vinden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Schroom dan niet om mij een berichtje te sturen. Ik help je graag verder. 

Hoe boek ik een prinses?

Je kan een prinses boeken door een mailtje te sturen via het contactformulier op de website (zie contact) of druk op de 'Boek hier uw prinses' button. Uw word dan door gelinkt naar het contact formulier.

Ook kan je via de whats app button ons nummer vinden en telefonisch of via whats app contact leggen.

Ons mail adres is: li-la-lotus@outlook.com

Ik reageer spoedig terug om zo (mits nog plek beschikbaar) de afspraak te bevestigen. Vergeet u in het berichtje niet aan te geven welk pakket uw zou willen, welke datum, welke tijd en bestemming waar het feest zal worden gegeven?

Hoeveel ruimte is er nodig?

Ik heb voldoende ruimte nodig om kroontjes te kunnen maken, hiervoor is een (lege) tafel erg fijn.

Ook is er ruimte nodig voor het zetten van glitter tatoeages.

Indien het betreft een pakket op maat of evenement en er gedanst gaat worden met danslinten, is voldoende dans ruimte essentieel.

Wat gebeurd er op de dag van het feestje?

Ik probeer het feestje zo makkelijk mogelijk voor u te laten verlopen. Even voor de begintijd zal ik u bellen om te laten weten dat ik er ben! Tijdens het feestje hoeft u alleen eventueel eten en drinken te verzorgen voor uw gasten.

Ik raadt u aan om de kinderen minimaal een halfuur van tevoren aanwezig te laten zijn.

Mag er fooi worden gegeven?

Dat mag! Een fooi wordt altijd gewaardeerd, maar nooit verwacht. Vindt u dat de prinses uw verwachtingen heeft overtroffen, dan kunt u een fooi geven in een gesloten envelop.

Wat zijn de reiskosten?

De reiskosten bedragen €0,39 per gereden kilometer (exclusief 9% BTW) en eventuele parkeerkosten. De afstand wordt berekend met Google maps vanaf Heerjansdam.

Wat zijn de algemene voorwaarden voor het boeken van een prinses?

Voor Prinsessen gelden er algemene voorwaarden. Ook voor u kan het fijn zijn om (van te voren) te weten waar je aan toe bent.