Soms wil je iets weten over Li-La-Lotus en mijn manier van werken. Hieronder kun je de antwoorden vinden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Schroom dan niet om mij een berichtje te sturen. Ik help je graag verder. 

Hoe boek ik een prinses?

Je kan een prinses boeken door een mailtje te sturen via het contactformulier op de website (zie contact) of druk op de 'Boek hier uw prinses' button. Uw word dan door gelinkt naar het contact formulier.

Ons mail adres is: li-la-lotus@outlook.com

Ik reageer spoedig terug om zo (mits nog plek beschikbaar) de afspraak te bevestigen. Vergeet u in het berichtje niet aan te geven welk pakket uw zou willen, welke datum, welke tijd en bestemming waar het feest zal worden gegeven?

Hoeveel ruimte is er nodig?

Ik adviseer altijd om een lege tafel beschikbaar te hebben.

Hieraan kunnen we activiteiten verrichten, zoals bijv. kroontjes versieren.

Het is fijn om gezellig bij elkaar te zitten, terwijl de prinses bijvoorbeeld een glitter tattoo zet bij een kindje kan de rest erbij aan tafel zitten en een van de Li-La-Lotus kleurplaten inkleuren. Natuurlijk zijn hapjes en drankjes of een mooi versierd tafelkleed altijd extra leuk. Op deze manier houden we het zo gezellig en interactief mogelijk.

 

Voor o.a. de prinsessen les is een beetje ruimte fijn in de woonkamer of bij mooi weer in de tuin.

Wat gebeurd er op de dag van het feestje?

Ik probeer het feestje zo makkelijk mogelijk voor u te laten verlopen. Even voor de begintijd zal ik u bellen om te laten weten dat ik er ben! Tijdens het feestje hoeft u alleen eventueel eten en drinken te verzorgen voor de kinderen.

Ik raadt u aan om de kinderen minimaal een halfuur van tevoren aanwezig te laten zijn.

Mag er fooi worden gegeven?

Uiteraard is een fooi niet nodig. Het mag altijd maar word zeker niet verwacht.

Mocht u graag een fooi willen geven omdat u blij bent met de verleende diensten, dan waarderen wij dit natuurlijk ontzettend.

 

Wat zijn de reiskosten?

De reiskosten bedragen €0,20 per gereden kilometer (ik bereken pas reiskosten buiten een straal van 10 kilometer) daarnaast worden de eventuele parkeerkosten wel altijd gedeclareerd. 

Wat zijn de algemene voorwaarden voor het boeken van een prinses?

Voor Prinsessen gelden er algemene voorwaarden. Ook voor u kan het fijn zijn om (van te voren) te weten waar je aan toe bent.